La pestanya cultural

Cabaret Literari: El tercer dijous de cada mes, el Col·lectiu Gilles de Rai organitza una jam de poesia, música i escena amb l’objectiu de proporcionar un espai on donar a conèixer les pròpies creacions literàries. Aquesta iniciativa neix sota el convenciment de que tot acte d’escriptura, per poder ser, ha de viure moments d’exteriorització. Aquest dijous 20 de febrer a les 21h: “Habría que pulirlo”. Lloc: Rai Art, c/ Carders, 12, principal. Entrada gratuïta (carnet de soci anual a 3€), amb la possibilitat de sopar per 3€.

Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres: Del 20 al 24 de febrer els amants del circ es donen a cita a Figueres. Una ciutat que es consolida com una de les principals capitals europees del Circ degut a la gran promoció i difusió de les arts escèniques que realitza. Durant quatre dies s’ofereixen les 24 millors representacions que al llarg de la passada temporada varen recórrer els principals escenaris europeus. Entrades a partir de 10€. Per a més informació sobre els espectacles i sobre com arribar i on allotjar-se consulteu el següent enllaç.

 

MiniTea3 “Carnaval carnal”: 4 minisales, 8 obres d’uns 15 minuts i no més de 4 actors per sessió. Es tracta d’un “nou concepte” teatral en el que l’espectador podrà gaudir de la màxima proximitat, frescor i varietat. De dimecres a diumenge i fins el 2 de març al c/ Robador, 18. Preu per funció: 5€ (4€ pels socis).

 

Cicle de cinema de David Lynch: El proper 20 de febrer l’ateneu roig inicia un cicle de cinema de tres sessions dedicat a un dels directors més rellevants de la corrent surrealista, David Lynch. Un autor que amb les seves obres ens trasllada a un món dibuixat pels somnis i el misteri. El primer film que obra aquest cicle és el thriller Blue Velvet (1986). Les projeccions es realitzaran cada dijous a les 21:30h a l’Ateneu Roig.

 

Joan Muñoz González

Marc Salcedo Pérez

21 de febrer de 2014