La pestanya cultural

Des de la Revista Revolució ens fa molta il·lusió presentar-vos la pestanya cultural, la nova columna d’oci que podreu llegir a partir d’ara cada setmana. Esperem que en gaudiu tant com nosaltres!

El cinema de propaganda nazi: Cicle de cinema de la Filmoteca de Catalunya en el que es presenten sis títols històrics, quatre documentals actuals i una sessió de debat. Es tracta d’una bona oportunitat per aquells que vulguin aproximar-se al relat del nazisme mitjançant documents fílmics procedents d’arxius alemanys. Del 8 al 19 de gener. Preu: 4€ (3€ amb carnet jove, d’estudiant o de la xarxa de biblioteques de Barcelona).

 

Slham Poetry L’Hospitalet: El Servei de Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet, el Col·lectiu Slham i el bar l’Oncle Jack organitzen el Torneig de Poesia en directe de L’Hospitalet. Els amants de la poesia podran tornar a gaudir d’una nova vetllada dedicada a les interpretacions dels versos més personals. Sessions gratuïtes en les que el públic tindrà un paper destacat. Propera edició: 19 de desembre, 20.30h. Carrer de les Roselles, 32, L’Hospitalet.

 

Ciutat Oberta: El CCCB ofereix un total de nou conferències centrades en la reflexió de l’espai urbà per tots aquells que conceben la ciutat com una manifestació de tensió, heterogeneïtat i utopia. Del 27 de gener al 24 de març. Preu: 3€/conferència.

 

WTF Jam Session: Tots els dilluns podeu viure, sentir i ser partícips de les melodies i els ritmes més propers que ofereixen les nits de jazz del Jamboree. De 20.00h a 01.00h. Preu: 5€ taquilla (4€ web).

 

 

 

Muñoz González, Joan

Salcedo Pérez, Marc