La pestanya cultural

Dimecres al cinema: Si arran de l’increment de l’IVA cultural aneu menys al cinema, des del 15 de gener al 15 d’abril podeu revertir aquesta dinàmica. Les principals associacions de la indústria del cinema faciliten als espectadors la possibilitat de poder gaudir dels films en cartellera per 3,90€ els dimecres no festius. Consulteu els cinemes adherits a la promoció en aquest llistat.

Born Centre Cultural: Una bona oportunitat per aquells inquiets que optin per aproximar-se al recentment inaugurat Born Centre Cultural és la jornada de portes obertes que el centre ofereix el proper 24 de gener. Si bé l’accés al jaciment s’ha de pagar (entrada individual: 5,50€), en aquesta data les exposicions que s’ofereixen són totalment gratuïtes. L’accés al centre és lliure (de dimarts a diumenge, de 10.00h a 22.00h) i el límit d’entrada als espais expositius és a les 19.30h.

VII cicle de filosofia: Des del passat 9 de gener i fins el proper 25 de febrer la xarxa de biblioteques de la diputació de Barcelona ofereix un nou cicle de debats filosòfics sota el títol: “Els paranys de la raó a la societat contemporània”. Les onze sessions previstes conviden a reflexionar de manera totalment gratuïta sobre les conseqüències socioculturals d’una racionalització vigent. “El sueño de la razón produce monstruos”; la crisi generalitzada de la nostra societat també.

Swing Balkan: “El Arco de la Virgen” obra les seves portes a la Jam Session de Gipsy Jazz. Es tracta d’un espai de trobada i experimentació per a músics i amants de les diverses tradicions musicals gitanes. Cada dijous de 21.00h a 23.55h. C/ Verge, 10 (Raval). Entrada 3€ (socis).

 

Muñoz González, Joan

Salcedo Pérez, Marc